20 April, 2011

Tertapau Lagi...

Tarikh: 19hb April 2011
Masa: 5.30 pm
Lokasi: Ladang Nangka, Kg. Awah
Pikat: BBL (Jebak), BB KOSMA (Racik)
Sparing Partner: Siga, Sabor


Assalamualaikum wbt...
Siga telefon ajak mikat ptg ni kat ladang nangka madu...siap solat, bellebus gerak.  Sampai lokasi panas lagi, reki2 laman mana sesuai...sangkut BBL kat pokok nangka, pacak BB KOSMA, nyuruk..

Emm..BBL on dah...BB KOSMA wat dekkk jer...harammm zadey...sampai BH kat anggar BBL..adegan bermula..tp tiada tanda2 nak terjun ke jebak...arrggghhh...boring2. dkt 1/2 jam tunggu tiba BB KOSMA nguku2..eheh..ada dah landing dekat..BH nguku 2 round dtg kat laman..todiaaa jeling2 racik..adddoiii...jalan2 sampai belakang BB KOSMA sampai betina...Bh pergi kat betina nguku situ pulok dah...last2 terbang jugak...addehhh...BB KOSMA x mau main ini hari...

BBL dah berapa kali dah wat kerja..perform baik hari ni...last2 kat minit akhir terjun sekor...pelepap..beresss...



Seksanya ngajor BB, teruk dari ngajor budok2 sekolah lg...









8 comments:

  1. Cantik....BBL dh rancak...Tahniah menapau.....

    ReplyDelete
  2. Ah! habis la BH bulih ke aok.... makin ganas sekarang ni weh! tahniah kwn...hehe

    ReplyDelete
  3. pergghhh.. cikgu menapau sakan noh...

    ReplyDelete
  4. teruskan usaha ngajo kat skolah ...& kat laman...tahniah

    ReplyDelete
  5. wah...baiiiiikkkkk ttuuuu...ada tapau lebih ke..bak lah sekor bro..

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete